14 December, 2017

problems everywhere


hai hello. hari ni adalah hari ke-7 barang tak sampai lagi. Ya Allah.and hari ni best sebab ada 3 kelas je. CTU sangat bosan! sbb takde take-5. lepas tu ada assignment lagi. hmm.

and! semalam aku berjaya tengok pengabdi setan dengan NAI, DIYANA, NAJIHA. and ekin takleh ikut, sbb xde duit. kay fine. marah senanya. pastu, best jugak lah ceritanya even though sekarang aku dah tak ingat ceritanya macam mana. hehe. awalnya nai taknak ikut sebab takut. lagipun cerita indo kan . aku pun takut jugak nak tengok. memang seramkan cerita indon ni. 

then , akhirnya craving satisfied! 

hari ni dah kelas. so, sunway lagoon plan still the same, insyaAllah kalau dapat pegi, boleh la. then, aku take part as ajk makanan sebab pot pot pot nak makan mahal, aku boleh intrudes juga sikit2. then, malam tadi buat perjumpaan lah gitu, akhirnya, nak steamboat, tu pun rm28 dah. tapi at least leh gather kan, tapi aku makan biasanya hahaha. 

tapi krisis besar, biasalah otak kan tak sama, haahaha, banyak bangkangan nak nasi, nak briyani. aduuh. macam hal. homework aku dah bertimbun tapi still boleh main lagi macam gini, nak belajar! ?konsentrasi! dimanamu? aduuuuuh. tu je baii!

doakan aku dapat barang aku, and boleh jual. amin