15 April, 2018

mereput

 hai, dah sebulan, alhamdulillah, asasi habis dengan jayanya and aku terpaksa stay kat dengkil lagi 3 hari, iaitu rabu khamis jumaat. aku tarik si alya hahaha, pujuk2 alhamdulilah berjaya. yelah semua dak sains balik, tinggal beberapa keping je. dahlah dak sains floor 7,6,5. tak ke sunyi? haha
then lepas exam sangat lega bapakkk. then hari lpas exam aku keluar ngan dak pc, makan MR. Dakgalbi. nampak angkuh disitu, semua tak pnenah makan, tapi biarlah. senanya aku pokai, ingat boleh la macam borak2, tapi diorang duk serumah. so nampak bosan disitu. hadui. dalam rm22 aku habis just makan nasi goreng hahaha. sedap ke? m acam nasi goreng taruk cili kisar je beb. hahaha
malam tu, ada jamuan kelas, umi belanja, memang banyak lah aku rasa umi habis. ye lah, sate 10 cucuk kau. aku pun tak habis makan. ahaaduii. then buat true dare. tak best, sebab bukan true dare punn, aku pulak jenis susah ffeeeliingg. sorry awi. haha. then sambung dengan tengok muvi. friend request. cite tu seram weh. boleh tahan aku kasi 4.5/5 pergh. highest rating ahh after purge 2013. hehee. baai katil aku. dah 7 orang tidur 2 katil. smua takut tidur sorang. hihi. nai, iman, ekin, aisyah, eisya, alya. ahaha. first time tengok ramai gini. kenangann. tiidur pun sompit. haha. rinduuu. 
pastu hri rabu gi jenjalan ngan alya and najiha. gi ayer 8. acah nak naik OBIKE. tahik dia. takleh gunaaaaaa. aghh. penat aku. lama gak cari cara guna makeluk tu dakat 2 jam ah. then pasrah. stress duk. dah panass cenggini. kena topup dulu. patut dia kasi chance yang first time guna. kejam nak mampuhhhh. okay, sabo. then gerak gi mekdi. merasa crispy ehh. bukan, yang hot crispy chicken mc deluxe. entah habih la rm18. kaya kann? pengumuman tu duit aku. haha. sedih.... then balikkk. tidur kul5 kauu. tengok cinderella and four knights. heee. happy sangat. cerita tu 6star aku kasiii. lebih 5. nk ckp best dia cengginiii. "thumbs up"

esoknya, aku gerak kul12 ngan alya je, gi depulze, tengok muvi. dah lewat dah actually sebab masing2 bangun lewat hahahahaa. tapi still gagahkan diri. taktau nak tengok A quiet place ke dukun. hmm. tanya la acik ube *uber masih beroperasi masa ni , mana nak tengok? dia cakap malay movie takbest sangat, baik tengok quiet place. showtime A quiet place kul12.15 tak silap. biar la sempat je nii.. then sampai je, dengan baru bangun, belum makan, lapoooo, gagahkan jua, sebabb dah janji ngan alyaaaaa. then kiorang buat kad dapat lah 2 tiket free and popcorn free, dgn harga rm30.
a quiet place, ceritanya awal2 memang aku stress, apa punya cerita bajet takde kehapa? xde skrip doh, and senyap jeeee. geramnyaaaa. hahahaha. tapi aku yang menjrit dalam pawagam tu. hahahaa. maluu. tapi like always aku steadyy.. 
land aku kasi 3/5 biasabiasa.

then main bowling dulu lapor lapor pun, aku yang expert dapat 24 je point. aduh hari malang. alya yang baru reti main dapat 46. celah betullll. then makann. ahahaha, balik. tidur mengemas. and enjoy hari terakhir kat sini. taksedih, belum rasa, ekekeke. 

esoknya bai alya. sedih. dia je yang always be there! alhamdulillah dapat kawan baik cenggini. will be missing uuu. alya nabila. ila ila. hahahah.
tu je. panjang aku taip malam ni, ada mood. baii!