18 January, 2018

Its been week 6

hai hello! i have many things to share sbb in this week alot of things happened! firstly the quiz, the trip, so festivals and a lots assignment. actually, the trip to sunway awalnya takjadi tau sebab mahal kan dalam rm120, no way, so bincang nk g ict and so on, and the miracle thing is there is one girl, amy dia punya mum sanggup sponsor trip kitaorang rm60 seorang. pergh. macm tak percaya, tambah pulak uitm bagi peruntukan rm36 sorang. banyak tu. then kami sangat excited nak p sana. other than that, things like not getting well with classmates is a normal thing and one thing happened is nai tetiba merajuk sebab tak dapat main sama sebab ganjil. so, terpisah lah, aku amy diyana and sha. so kami main sebanyak mungkin. but the sad thing, takdapat main semua! argh. nicklodeon pun tak gi sebab masa sangat mencemburui kita. and vuvuzela sangat baaaaikkkk! and i will never forget this babe. and ada naik yang sepersis pirate tu, and i feel like im going to be pull down when kepala dah kat bawah. sebab dia punya safety besar sangat, and rasa nak jatuh! uhuu. kenangan jugak ni. then kami gi makan kenny, first time makan. eh jangan terkejut please. pasal makanan pun banyak hal last2 kenny jugak! hahaha. ok banyak yang great things happen after the miserable ones. truthfully, Allah the best in planning!

and i'm in test week now. sangat takut math tajuk nya bapak banyak and proving, sorry i hate u. wish me luck darlings. and i wish u luck too!