21 August, 2017

Bad genius

Nak buat review. Bad genius. Crita thai. Hm. Awal2 nampak sgt lah syok dia punya trailer. And lepas je 10 ogos. Berpusu org g cinema nk tgok movie ni. N ramai y rate 9/10. Kira tinggi ah tu. Pastu 18.8. Baru aku tengok. Ok. Mesti plot twist dia best gila right. Ok fine. Tengok2. Cerita dia sal budak pompuan ni. Dia ad ayah je. Sbb mak n ayah dia bercerai. Then. Ayah dia hntr dia g skolah kluster. Sbb dia nk ank dia smbung study oversea. Then pompuan ni, lyn. Baik awalnya. Tp bila kwn dia offer duit, dia pun guna otak dia tuk buat duit. N lastly, exposed. Then, perjlnn lyn xabis lagi even though ayah dia tau n dia still nk smbung study oversea. Dia pun rela masuk exam stic , mcm exam nk nilai dia layak tak masuk uni kt sydney. N dia nk bg jwpn utk org.