05 June, 2014

The Master's Sun !



haloo! time holiday adala masa untuk tengok drama korea !and this drama has captivate my heart and made me watch this ! dia ada 16 episod , and dalam masa 3 hari dah nak abis aku tengok menda alah ni !haha. satu je aku tak suka pasal citer ni , sebab dya ada banyak sangat tanda salib . adoi ! stress! plot dya agak sama macam cerita boy over flower tau.. the next drama i will tengok adalaaahh , the Greatest Love ! hehe .. cuty tak abis agi so kena lah spend time wisely tgok ni .. tapi yang bahana tengok citer ni , pagi-pagi bangun sah pening kepala . so aku kena kurang tengok citer ni malam-malam , takut jadi macam pagi sebelum ni...

2 comments:

Jemput komen jangan malu-malu ~ :D

Pesanan Ikhlas Dari Lubuk Hempedu Sampai ke Pankreas , Mrs. Hero