05 September, 2014

Trial PT3



readers! pendebaran aku dah surut sikit. why? sebab , malas citer agi. camni, time exam 18,19,20/8/2014 . 18/8 exam b.m ngan s.n. bm tu aku rase memang aku down sbb masa buat karangan tu aku karang karut marut. siap antar whats up lagi kat cikgu b.m aku. mintak maaf sebab buat karangan ngengarut tu. pastu sains. aku tak sure dapat A jugak sebab banyak 4marks yang salah. 
19/8 exam b.i dan p.i. first time aku rase bi aku dapat b. sebab banyak salah time aku check jawapan dengan budak kawarizmi. aih. pai apalagi aku tiru gazali. siket je. tapi aku confident dapat A pai sbb tak payah, tapi ade jugak rsa tak dapat A pai. 
20/8 exam math dan k.h. kh memang cun gila aku buat. aku jawab 4 soalan je, yang aku study malam tu. 4 soalan je.yang 20 soalan lagi semua aku tiru hidayah. bagus tak? aku bertaubat! serious! taknak tiru time PT3 ni. Math pulak sama macam BI. aku check ngan kawarizami. ramai yang dapat B, C, D. aku takut aku tergolong jugak. memang sumpah aku paling takut kalau aku dapat B math dengan BI. walaupun SN penting untuk aku masuk MRSM. aku memang target sangat A math, bi, pai, bm, kh, sn. 
next week dapat number kelas. taksaba. next week jugak confirm result and 4week later exam PT3. doa kan su dapat straight A+ eh? and i wil study till bleed this month! no more candy crush, no more running man, no more wgm, no more kdrama, no more fb!!!!!

No comments:

Post a Comment

Jemput komen jangan malu-malu ~ :D

Pesanan Ikhlas Dari Lubuk Hempedu Sampai ke Pankreas , Mrs. Hero