22 December, 2014

RESULT PT3!!!!!!!!!!!!!!!!



hai hai bai bai. result PT3 mesti penting right? untuk masuk Ting.4 aliran sains. tapi yang penting adalah math dan sains la. cakap pasal result.. macam aku cakap dalam laman blog yg sebelumnya, aku still kat Perak dan tak boleh nak ambek result jadi aku menunggu rakan-rakan aku untuk cakap kat aku yang aku dapat berapa. tapi , aku baru tahu yang mestilah diorang ni tak ingat kat aku langsung right? sebab diorang pun dengan result diorang. bagi yang dapat straight A mestilah gembira semacam je. jadi samapi sekarang sapa yang nak cakap kat aku? haha. aku tak kesah semua tu. dalam pukul 10.30 aku call kengkawan aku, berharap sangat diorang angkat call aku. tapi, aku ni siapalah kan? bukan abang, bukan kakak, mahupun ibu diorang. aku ni entah lah. sapa bagi diorang. haha. aku tau mesti diorang busy sangat huhu. ataupun sibuk menangis. sorry lah kacau korang. haha. aku ni selfish lah. adoi. jahat sangat ko ni syuhada. well, aku takleh nak umum apa apa lagi. aku off jap menda ni and akan umum lepas mama aku call aku dapat berapa. sambung selepas ini, iklan rexona kejapp~
tick tock tick tock.. aku kembali selepas sejam haha.  iffah call yang aku dapat straight A. aku tak caya sebenarnya. sebab Alia ada cakap yang SMK Sultan Ibrahim (1) , 6 orang je dapat straight A.. iaitu 10A's. Alhamdulillah. thank you Iffah haha. dia pun xhabaq pun dia dpt brapa kat cek. huhu. then, aku call mama tanya dia dah ambik tak result and aku saje lah cakap aku tak tau lagi aku dpt berapa  A. pastu mama call baru je tadi, dia cakap aku Straight A. dapat RM50. huhu.. Trial dapat RM30. haha. thanks cikgu. aku rindu ngan cikgu yang pernah ajar aku. trimas cikgu cigu sekalian.. dan kengkawan yang selalu ada dengan aku pu thanks! tahun depan kita maybe geng lagi okay? :D :D
Dan aku rasa tahun ni adalah tahun palingg besstt bagi aku.. and thanks for being with me.. 
aku harap mama and abah bangga lah eh? haha. harap masuk MRSM Pengkalan Chepa even aku buat karut dulu.. 10A's thanks 4 being nice with me! :)

4 comments:

  1. tahniah!!!! teruskan kecemerlangan di masa akan datang

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah tahniah. Moga akan terus cemerlang dan lanjuttkan pelajaran ke sekolah idaman ^^

    ReplyDelete

Jemput komen jangan malu-malu ~ :D

Pesanan Ikhlas Dari Lubuk Hempedu Sampai ke Pankreas , Mrs. Hero