14 January, 2015

New FORM!!!!


yo, yuhuu. hari ni dah hari yang ke EMPAT! aku sekolah kat SIS. well as new ones for new class and also new form. aku reject MATA macam menyesal je, kalau aku tak reject mesti aku jadi engineer bhg pesawat pasni. tapi aku reject. esok temu duga. biaq la. nak wat macam mana dah memang tertulis aku xleh pi. haha. lagipun aku bukan suka sangat pun jadi engineer ni. saje je. so, setat sekolah, aku masuk form 4 rushd. tu pun x tentu agi kelas. yang aku nak borak sekarang adalah, aku kan boleh diketogori kan straight a. so mesti lah aku kena masuk kelas 4 ibnu sinna iaitu maybe kelas first bg aliran sains tulen. masalahnya sekarang aku lebih suka stay kelas 4 ibnu rushd iaitu kelas yang kedua slepas sinna. why? sebab cikgu semuanya sporting and baik ati. haha. aku xnak lah bljr dlm keadaan stres. mesti ah nak yang baik baik. tak nak lah yang strict je. susah laa. kang jengg otak aku. 

well, habis pasal kelas tu. 

sekarang aku confuse, kalau lah kan, eh, aku cakap kalau lah kan je! so, kalau lah kan, aku dapat SBP or MRSM, aku nak stay skolah aku or not? geng dah ada, cikgu pulak best best, takpayah sesusah cri note sndiri, tu yg penting. haha. pastu tak bepisah ngan parents yag disayangi.. semua ko aku leh pegang. perasan haha. PBSM ! aku malas kawad je. PING PONG! asyik melenting kat lain je. CATUR okay la jugak. haha. 

so, confuse berleluasa dalam otak aku ni. tapi aku nak sangat sangat sangat sangat dapat 10A+ tu.. alaaah.. susah bunyi dari khabar beritanya. memang susah.. tapi aku dah janji nak ikut idola aku.. AAA tu.. amboi 9A+ tu bro.. jeless... YA ALLAH, aku harp aku leh berjaya macam diorang yg cerdik pandai tu.. yang aku harap MRSMPC. kalau memang dapat lah kan, aku confem tinggal SIS. tapi kalau dpt SBP ke MRSM lain dri PC, maaf la, kena pikir 10X. 

amboi macam tetaw je dapat SBP tu. hish, perasan. tak dapat pun okay gak.. haha.. boleh mengusai KO! ekekekekeke

sampai sini jelah.. BA BAI!

No comments:

Post a Comment

Jemput komen jangan malu-malu ~ :D

Pesanan Ikhlas Dari Lubuk Hempedu Sampai ke Pankreas , Mrs. Hero