07 June, 2015

makna holiday bagi budak asrama


during holiday! dikatakan sepanjang holiday ni aku layan drma korea je! pagi petang siang malan. budak asrama kan. culture shock sikit. hekhek. aku layan cerita pinocchio. pergh la.. Lee Jong Suk tuk bapak hensem bro! wahahaha. ish jeles aku ngan Park Shin Hye. ngehngehngeh.. I hear your voice dye hensem, Doctor Stranger dye hensem, My young Lady dye hensem, Pinocchio pun dye hensem???! warghh, gila bayng la aku. 

let's stop!

hw bnyak kot, aku tengok macam sikit, tapi hakikatnya, nauzubillah. banyak lagi. hw sejarah satu buku modul tak siap lagi. handouts chemist tak siap lagi. neurosains logo tak siap lagi. karangan bhg A & B tak siap lagi. wargh. stress lah camni. tapi takpe minggu exam lambat lagii. result sem 1 hari tu pun xkelur penuh lagi, baru tahu 5 subjek. ngehngeh. cikgu haslinda ni, bila lah nak key in result!! nervous kut.. hekhekhek. 

lantaklah feelings lebih,

aku nak layan kdrama ke anime? dalam dillema ni. huuuu.. nak layan anime tapi tak tau cete apa best. kalau kdrama berlambak boleh layan. heeeee.. biarlah. baik aku blah. layan blog tak habis. kay, da. Assalamualaikum

p/s: harap sangatt dapat 5/6A sem 1 ni. -__-

No comments:

Post a Comment

Jemput komen jangan malu-malu ~ :D

Pesanan Ikhlas Dari Lubuk Hempedu Sampai ke Pankreas , Mrs. Hero