04 July, 2015

Shuffle Class???

welly welly, dah tau pasal shuffling class kan? so, kelas aku sekarang adalah 4LUQMAN. 
4LUQMAN?
how's your day?
quite fun. tapi tak adapt self dalam klas lagi. senyap lagi. hoho. tak kesah actually. cikgu je yang penting. aku dapat cikgu yang bekeng bekeng. and buat sakit jantung iaitu cg sarapa . pergh.. asyik jerit je. sakit telinga tup tup leh dlm sakit sakit jantung, dah asyik teekejut je. 
sekarang aku nak geng ngan cm and cg. insya-Allah. :D
and, aku harap leh prepare awal exam selaras 1 sem 2 ni. Amin. permudahlah urusan aku ni Allah.

No comments:

Post a Comment

Jemput komen jangan malu-malu ~ :D

Pesanan Ikhlas Dari Lubuk Hempedu Sampai ke Pankreas , Mrs. Hero