17 August, 2015

Kem Komunikasi Kepimpinan (AMPAC)



  
 tanpa disangka. lepas je exam dapat gi kem kat tanah merah. alah dekat ajo. don't care. aku salah sorang budak 3P so, boleh g kem. tapi entah apasal dgr berita nama aku takde dlm senarai. waaah! sedih sebok semua ada. eh ofcos lah kan? mestilah..

aku mulanya excited nak habis exam awal sebab nak g kem. tup tup takleh gi. sodih sodih. pastu kawan aku cakap yang sepatutnya semua 3P terlibat. pastu dia report kat cikgu pasal aku. time tu dah habis exam dah. and petang tu memang dah setat dah. pastu aku jumpa cikgu Nora , heh baru nak tanya. keh-keh-keh. pastu cikgu nora terkejut nape nama aku takde. haha. pastu dia masukkan aku dalam kem. yay! 
 
meh nak citer pasal kem ni. 
 
ada 3 orang pakcik mai kat mrsm. dia bagi ceramah. aku ni jenis makhluk yang agak excited melampau sikit so suara aku mesti ada terkuat ke ter-- hehe. pastu namanya ada chief bahir and chief law. siap ada fb. hehe
 
 pastu, esokkannya gi bertolak kat tanah merah. pastu excited lagi sebab dapat bilik ber-aircond hahak. 6orang sebilik. hoho. pastu malam tu punyalah ketar sebab aircond pasang 16 celcius. gila tak gigil. haha. pastu last day setiap orang cakap kat depan. hehehe. aku cakap hentah papeh. hho.... lantaklaaah.. asal cakap.. 
 
pastu berita gembira. geng kumpulan 2 dapat number 3. hehee... at least ada nombor kaan.. sebab time first2 kitorang banyak kena potong markah. tengok-tngok member semangat habis nak menang sebab hamper besar gedabak. dapatlah number 3. ahahaha.. hadiahnyaaaa:::::::::
 
MAMEEE!! 

 satu paket je. sorang satu. -.-
takleh blah langsung bro. hahaha,, biarlah kenangan!! 

No comments:

Post a Comment

Jemput komen jangan malu-malu ~ :D

Pesanan Ikhlas Dari Lubuk Hempedu Sampai ke Pankreas , Mrs. Hero