19 September, 2015

BLAZON? badan berkanun - berkandung? [=] . [=]

yuyuyuhu.. hai baby. blazon. apa tu? haha.
blzon ni sebenarnya spesis makhluk yang kena ambik gambar setiap event kat maktab . sb cthnya, majlis persmian bla bla bla , sukan, hri merdeka , and ... (n so on) #arithmetic

okay. aku tergolong dalam spesis tu even aku takde dslr, eos, or sejenis dengannya. tp lepas kena interbiu ngan pakcik and akakak. dapatlah makhluk ni. xespect pun.. sbb aku mmg xde basic dalam ni. tup tup dpat. alhamdulillah!

time minggu aktiviti, first duty kitaorang as blazon apprentice. =.=
alhamdulillah. best! dah reti guna tnpa ada org ajar. alah. settiing sndiri.. bajet pandai. haha. #auto je pun

pastuuu,, biro.........

biro ice. ice? nani? bo? ice ni sejenis makhluk yang bersangkut paut dengan IT. main komputer laaa.. dapatlah.. aku ada mintak BADAR aka biro agama. mlangnya xdpt sbb xlulus tajwid. uhuk-uhuk. sodiiihhhhh.. biarlah kenangannn...

so, tu jee.. jawatan aku kat maktab ni....... 
kbyaaa.. nak g beli nasi ayam wif my papa... dudududadada

No comments:

Post a Comment

Jemput komen jangan malu-malu ~ :D

Pesanan Ikhlas Dari Lubuk Hempedu Sampai ke Pankreas , Mrs. Hero