19 September, 2015

cuti pertengahan sem 2

hai.. dah 4 hari balik. sejak hari selasa lalu. =.= 
4 hari? erk.   4 hari setengah i mean.. 
bukak cuti je, exam selaras II. bahagia sangat. haha.  tak rasa cuti pun .  sedih cerita ni. tak kesah, exam bg student biasa la kaan. hari tu punya result pun masya ALLAH graviti terus. hehe. 
biarkan budak yang tengah hepi lari tu. dengar & fokus to me!
so, target aku time holiday ni, aku nak study physic, chemist, biology, addmth, math, pai, bi, bm, history.
highlight dia adalah, chemistry physics and biology! aku target B+. haha
tapi,, kekadang aku tersimpang , nak study tapi tersimpang kejalan yang salah, dengan tgok running man, tgok shin segi sayang, tengok blog, fb, and kejadah lain yang heret aku ke jalan y salah!
rasa macam nak lempang je laptop baby ni. tpi pikir 2,4 kali. hish. bukan laptop aku. hahahaha.. 
bukan tu je.. niat nak tidur lwt study fizik. al-malanglah.. aku tersimpang dengan tgok movie. sampai kul 3 pagi. fizik hentah kemana. buku ada je kat tepi. cuma tak bukak. ohohohooo..

kisah yang sadis bukan? 

dah-dah. tersimpang lagi. niat nak tgok light physics. dah terbukak blog. hadoiiii..

kbye.. assalamualaikum dunia!

No comments:

Post a Comment

Jemput komen jangan malu-malu ~ :D

Pesanan Ikhlas Dari Lubuk Hempedu Sampai ke Pankreas , Mrs. Hero