11 January, 2017

EXAM OH EXAM

Alahai , hari ni putus hrpan nak dapat 70/70 lam exam driving ni. Nak masuk kpp02 macam mana ni.
Apasal?
Hm, semalam, dapat msj xleh exam 10.1 sebab ramai dah, full. So, aku ckap esok, maknanya hari ni ah. Pastu, pakcik KMSE, pun datang ambik kul 8.09am. aku siap dri 7.30am. baguskan? Pergelah naik kereta grandlivina. Sampai2, naik, muka blurr, xtau nak buat apa, makcik kaunter panggil suh ambik nombor, and nama. Check. Okay. Aku check 40kali, eh, apasal takde. Tmakcik ata mesej hari ni. Tanyalah, apasal nama saya takde? Dia cakap, awak ni, xbooking pun. Aik? Aku pu kawal expression. Hahsudah. Pokcik tukang antar tadi suh call kalua siap. Masalahnya exam pun tak. Tdia baru je balik pejabat. Sudah. Sudah. Sudah. Aku call lah abah mama ayah. Sedihni. Semua orang naik. Aku duk bawah. Adui. Pakcik2 cikgu tu semua tanyaa pasal aku tak naik. Hm. Sedih. Lastly ayah mari, ambik. Smpai rumah kul 9.00am. aku bialah. Aku tak piker panjang ambik kunci mtor abah aku. Naik motor, test2. Hehe. Kononlah 2 hri lepas blajr naik, skrang dah poyo nak naik sensorang. Abah semua takde pun tengok. Okay, koya lebih. Alhamdulillah xjatuh and something. Aku pun balik, sambung tengok love me if u dare. Ya Allah hensem amat laki tu. Hahahaha.
Pastu mama balik, muka ketat, entahlah. Aku xpaham mama ni. Menopause dah lama apasallah ada masalah muka ketat jeee. Aku stresss! Dahlah dah lama tak keluar tau. Duk terperap aku rasa dah 3 minggu aku duk kat umah ni, tak keluar. Mmm. Dah putih melepak dah pun muka. Punggung makin lebar. Yelah, duk layan korea je. Hmm.. k lah

“harap sangat result spm aku gempak ye. 9A insyaAllah. Nak gi PASUM!! Wuhuuu”

No comments:

Post a Comment

Jemput komen jangan malu-malu ~ :D

Pesanan Ikhlas Dari Lubuk Hempedu Sampai ke Pankreas , Mrs. Hero