15 January, 2017

UNITED NATION GENERAL ASSEMBLY (UNGA ) MRSMPC 2016

Hai, hari ni rasa nak nostalgia sikit, yelah, masa aku duk pc, mana sempat nak menaip bagai. Semua nya lebih sal belajar2. So, aku dah bebas boleh lah setiap hari menaip. Haha.


Sal unga ni, kalau lam gambar memang tak Nampak, tapi lau bab hias, kelas aku dapat ah nombor 1.
Okay cerita dia macam ni. Unga ni masa minggu aktiviti. And kelas aku 5L ni somehow dapat lah Italy. Semua macam harap nak china, or arab. Mudah. Tapi nak buat macam mana sebab ketua kelas tak seberapa nak bertuah. Haha. Then, ada lah plan memacam. Nak beli barang untuk kelas lagi. Aku sebagai bendahari banyaklah jugak kena kutip duit. Ada lagi orang yang xbayar unga. Biarlah. Then, kitaorang plan nak decorate, guna cat dari bilik kaunselor haha. Baldi, bersepah kelas. Then, ada pulak yang tukang joget. Ada persembahan. Photo booth. Okay photo booth aku incharge, tapi aku… aku kan BLAZON, terpaksa ah xduk dah kat kelas. Merayap lah apa lagi. Then, kitaorang jenuh pikir sal baju, nak pkai macam mana, and at last, pakai baju kemaja abah aku warna putih, skirt itam, tudung merah. Xnampak cam Italy pun. Biarlah. Teringat pulak kenangan masa first2 masuk form 4. Form 5 dulu, senior, pandai sangat hias. Haha. Best lah.. jugak.


Aku ada lah jugak jual button batch. Murah je. Banyak lah jugak terjual. Ada jugak yang tak terjual. Haha. Ada banyak negara au, china, jepun, korea, arab, kemboja, thai. Thai yang best, time aku masa uh, ada jual Maggie. Apalagi melahap lah. Aku n bestie, mijah, gi lah setiap kelas. Pukul gambar, sapa tak layan aku aku amik sikit je gambar. Haha. Masuk lam majalah tauu. Haha. Pastu , entah camne crush aku yang dulu datang kat pc. Ergh? Kyaaaa. Haaappyy. Hahah. banyak kali jugak aku bertembung dengan dia. Dia pakai baju itam. Hee.. dia tegoo aku “syu”… hahahaa(merah muka sama cam tudung). Makin gemuk tapi. -_- takpe, aku dah xsuka dia dah. Okay. Tu jelah serba sedikit. Italy, ciao
“para form 4 16/17 hiaslah cecantik kelas korang ye.. kenangan tuu.. batch 15/16 MRSMPC”

No comments:

Post a Comment

Jemput komen jangan malu-malu ~ :D

Pesanan Ikhlas Dari Lubuk Hempedu Sampai ke Pankreas , Mrs. Hero